Öppet hus Alströmergymnasiet - Boka tid

Den här tjänsten kräver inloggning
LÄS MER

Den 24-25 november kommer Alströmergymnasiet att hålla öppet hus för intresserade elever och föräldrar.  

Varje år besöker 700-800 personer Alströmergymnasiet på öppet hus, det finns ett stort värde att besöka skolan för att se lokalerna, träffa andra elever, lärare och rektorer för att göra ett klokt och avvägt gymnasieval. Men i och med situationen med det nya coronaviruset behöver vi tänka om för att kunna genomföra ett öppet hus på ett säkert sätt enligt riktlinjer och rekommendationer. Därför ställer vi inte in, utan om.  
 

Så här genomförs öppet hus 2020

För detta ändamål har denna e-tjänst tagits fram där förälder/vårdnadshavare bokar en eller flera tid/er i e-tjänsten för att besöka program som är intressant. Är man intresserad av att besöka flera program så bokar man in flera besök, dock ej på samma tid.

Besök till programmen sker i respektive hus där programmen har sin huvudsakliga undervisning i. Detta gör vi för att kunna säkerställa att det inte blir för många besökare på en och samma gång och därmed minska risken för trängsel. 

I e-tjänsten kommer man som förälder/vårdnadshavare och elev kunna boka in ett eller flera besök på program på skolan. Varje besök delas in i 30 minuters pass och varje program tar emot maximalt 50 personer per pass i syfte att inte skapa trängsel, vissa program kommer ta emot färre då lokalerna inte medger större antal besökare per gång. Detta framgår i e-tjänsten.  

Det öppna huset börjar kl. 17.00 och pågår till kl. 20.00.  
 

Det här gör vi tillsammans för att genomföra det öppna huset på ett så säkert sätt som möjligt: 

 

  • Stanna hemma om du eller din ungdom upplever minsta sjukdomssymptom 
  • Handsprita dina händer vid entréerna och i klassrum/andra lokaler 
  • Håll avstånd till andra 
  • Hålla tiderna som bokats i e-tjänsten 

Behandling av personuppgifter

Frågor om e-tjänsten

Följande behövs för e-tjänsten

  • e-legitimation

Du kommer att gå igenom följande steg:

Föregående Nästa